Само в 7DniFutbol.bg

Антон Недялков получи виза за САЩ! Националът започва подготовка с новия си отбор в понеделник, ето кога ще дебютира

7 Dni Futbol18.01.2018120
цска славия шикози чикози мба недялков

Продаденият от ЦСКА бранител Антон Недялков вече е получил виза за САЩ, разбра “Тема Спорт”. Той бе трансфериран за 1,5 млн. долара в елитния ФК Далас, като лети за щата Тексас по-късно тази седмица. От понеделник ще се присъедини и към подготовкта на отбора – тя стартира именно на 22-ри.

“Всички документи са уредени, летя за Щатите през тази седмица”, каза Недялков пред “Тема Спорт”. Той трябваше да получи специална виза за чуждестранни спортисти, като това се е случило преди броени дни.

Трансферът на Недялков бе обявен на 22 декември. Всичко около продажбата се е случило със съдействието на акционера в ЦСКА Христо Стоичков. Камата, който е близък приятел с един от шефовете на Далас, е предложил Недялков на клуба още преди няколко месеца. Той е бил наблюдаван и харесан в редица срещи.

“Не съм взел грешно решение. Искам да кажа на феновете на ЦСКА да не ми се сърдят. Просто реших, че вече е дошло време да направя следващата крачка и да продължа развитието си в чужбина”, каза Недялков в началото на януари в интервю за клубния сайт.

Бранителят може да направи дебют на 3 февруари в контролата на Далас с аматьорскя Чатануга.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ