Само в 7DniFutbol.bg

Още един чужденец разтрогна с ЦСКА! Армейците готвят странен ход – връщат си играч, от когото се отказаха

7 Dni Futbol18.01.2018260
цска тренировка кулма пинто александър георгиев меркадо

Крилото Густаво Кулма е разтрогнал договора си с ЦСКА само 3 месеца след като го удължи до 2021 г. Армейците нямаха намерение да разчитат на колумбиеца напролет и опитаха да го продадат.

Интерес към Кулма проявяваха грандовете от родината му Милионариос и Атлетико Хуниор. Червените обаче така и не са стигнали до споразумение с тях, за да получат трансферна сума. В крайна сметка от ръководството на армейците са решили да разтрогнат по взаимно съгласие с Кулма.

24-годишното крило все още е без отбор, като той напусна ЦСКА през миналата седмица. На този етап армейците не са обявили официално раздялата си с играча. Друг футболист, с когото клубът прекрати договорните си отношения – Кевин Кубемба, вече намери продължение на кариерата си. Той подписа с втородивизионния френски Бурж Перона.

Не е изключено пък ЦСКА да си върне еквадореца Кевин Меркадо. 22-годишното крило бе пред трансфер в еквадорския Барселона Гуякил, който обаче пропадна. Опции пред фланговия футболист сега са друг клуб от родината му, както и такъв от Мексико. ЦСКА ще опита да си го върне само при положение че не сключи договор с Андре Монтейро-Укра.

Освен ляво крило армейците искат да привлекат и бранител, като водят преговори с футболист, който може да действа като централен защитник и опорен халф. Червените ще опитат да вземат и трети централен нападател, но такъв евентуално ще се присъедини към отбора в Испания.

“Тема спорт”


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ