Само в 7DniFutbol.bg

Аматьори застават зад Любо Пенев

Любослав Пенев

Няколко аматьорски клуба ще издигнат през следващата седмица кандидатурата на Любослав Пенев за президент на БФС, съобщиха за БТА от футболен клуб Черногорец (Ноевци).

“Вярваме, че той е човекът, който ще направи желаната промяна в българския футбол”, коментира капитанът на тима от брезнишкото село Станислав Стойнев.

Черногорец играе в “А” Областна група 2 в Зона „Перник“, където заема първо място в класирането. Селото е най-голямото в община Брезник, има около 700 жители.

В 18:30 часа в петък Любослав Пенев и Николай Илиев ще представят своята програма за развитие на БФС пред футболните клубове и деятели от Пернишка област. Срещата е в зала “Панорама” в сградата на община Перник
Както е известно, още на 17 ноември 2017 година Ивайло Гроздев и Тони Миланов внесоха в БФС документите на Любослав Пенев като кандидат за БФС, но тогава бяха върнати. Причината – все още не беше обявена процедура и нямаше регистър за приемане на кандидатурите.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ