Само в 7DniFutbol.bg

Дражев разсипа БФС: Отрязаха краката на Левски и ЦСКА, срещу тях се играе в уредено първенство (Видео)

7 Dni Futbol16.01.2018330
кабаков

Кандидатът за президент на БФС Ивайло Дражев гостува в студиото на „Спорно за спорта“ и направи шокиращи разкрития за мъртвите души във футбола и как ще пребори Любо Пенев и Боби Михайлов. Той обясни и дали ще покани да работят заедно някой от останалите двама претенденти за шефския пост.

„Това,че има регистрация , това е ясно. Регистрацията е от днес под номер 4 KS с предложение от футболен клуб „Ботев“- Болярово. Има и свидетелство за съдимост, в която ясно е посочено за какво става въпрос. Попълних и декларация за конфликт на интереси, каквато виждам че са измислили. Част от тези документи ги няма в устава на БФС. Това са новости съобразно кандидатурите. Има други двама кандидати, но аз както знам те още не са регистрирани. Такива разновидности регистри, декларации, това са измислици с оглед да се пречи на кандидатури , за да бъдат внесени във футболния съюз.

От БФС както действат с „ЦСКА“, по същия начин боравят и с „Левски“. Аз се чудя на феновете на „Левски“ защо още не са пред администрацията на БФС. Защото толкова бели, колкото е направил на“Левски“ и на ЦСКА този екип от трима- четирима бивши футболисти никой друг не е направил такива бели. И двата клуба бяха с отрязани крака заради това,че срещу тях се играе в едно, да кажем, уговорено първенство. С поети предварителни ангажименти. Да, на моменти е имало по-силни отбори от „Левски“ и от ЦСКА и какво от това?!Те винаги са намирали сили да бъдат в първите два или три отбора на първенството. Сега какво има? Единият клуб се моли да остане в първата шестица. Това състояние на основните клубове в България и заличаването на цялата футболна карта е дело на администрацията на БФС. Тази администрация от 4-5 човека даже се чудя какво правят в момента в тези комисии ,които си ги измислиха за организиран на самия конгрес “, каза Дражев.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ