Само в 7DniFutbol.bg

Само в 7DF: Ето я истинската цена на Каранга, която му заковаха от ЦСКА! Няма кой да я плати!

7 Dni Futbol16.01.20181910
ЦСКА Каранга

Спекулациите около бъдещето на Фернандо Каранга през последните две седмици се превърнаха в топ темата в родния футбол. Голмайсторът на ЦСКА и Първа лига бе спряган за редица отбори и дори бяха изкарани имената на няколко от тях, включително и трансферните суми, които те са предложили.

Изненада! Обявиха договора на ЦСКА с играч за 1,4 млн. евро (Снимка)

7DniFutbol.bg разбра истинската цена, която от “Българска армия” заковаха на головата си машина. Каранга струва 4 млн. евро и “червените” не биха започнали никакви разговори при оферта под тази сума! До мометна всеки клуб, който е пожелал Фернандо и е изпратил запитване за него, е опитал да свали почти двойно сумата. Шефовете на ЦСКА са категорични, че през зимата Каранга би бил продаден само при предложение, което сериозно да надхвърля 4-те милиона евро, които те са му определили.

Денят дойде, Каранга се прибира днес при ЦСКА! Сагата почнала още преди два месеца заради… пари и жена!

До лятото се очаква цената на Каранга да скочи още повече и тогава интересът към него да бъде още по-голям, което най-вероятно ще накара шефовете да вдигнат още повече трансферната сума и така да се стигне до потвърждение на думите на Стойчо Стоилов от миналата седмица, че голмайсторът би бил продаден само при умопомрачителна за родната действителност оферта.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ