Само в 7DniFutbol.bg

Уникален карък за БГ Роналдо! И вторият съперник на Даниел Златков би отбой

7 Dni Futbol13.01.2018210
15158470562

Актьорът Ивайло Захариев също се отказа от двубой с Даниел Златков. Снощи организаторите на гала вечерта по смесени бойни изкуства “Spartacus Fighting Championship 6” съобщиха, че Атанас Михайлов се е разболял и няма да влезе в клетката срещу бившия футболист.

Заместникът му Ивайло Захариев пък обяви, че при днешната си тренировка се е контузил и също отказва бой със Златков.

При това положение организаторите трябва бързо да реагират и да намерят трети съперник за двубоя на БГ Роналдо, който реши да зареже футбола и да се пробва в ММА.

Ето какво написа Ивайло Захариев:

“За да няма спекулации:

Като сериозен професионалист трябваше току-що да взема трудно решение. Участието ми в ММА мач не е самоцел. Харесвам ММА и това е мъжки спорт, в който не може да се правят компромиси. След като ме поканиха снощи да заместя Наско, приех с радост и веднага отидох на тренировка, на сутринта пак.

Преди около час се контузих и не мога да си позволя да действам безразсъдно. Като професионалист смятам, че в спорта няма място за излишен риск и безразсъдни действия. Отказването ми от мача е уважение към противника, спорта и професионализма. Имаше възможност да се договорим, което аз не мога и няма да приема. Ще намеря начин да се насладя на стойностна битка скоро и ще се подготвя за нея подобаващо. Дотогава моето място е в театъра. Предстоят ми представления в страната, Испания и Щатите, за които трябва да се възстановя”, съобщи Ивайло Захариев на официалната си страница във “Фейсбук”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ