Само в 7DniFutbol.bg

Левски изкушава Ривалдиньо с 25% по-висока заплата, но Динамо пак не се навива да го пусне! Ето за какво извиват ръцете на “сините” от Букурещ

7 Dni Futbol13.01.2018320
1

От Левски са излезли с официално предложение към бразилския нападател Ривалдиньо, съобщават медиите в Румъния. Синът на Ривалдо е получил оферта за 25% по-висока заплата от тази, която е получавал до момента от Динамо (Букурещ). Кучетата са плащали на сина на Ривалдо по 8000 евро на месец, а от “Герена” му предлагат 10 бона в европейската валута.

Играчът е изкушен от офертата, но от клубът му, който го обяви за ненужен в официално съобщение на сайта си, продължават да извиват ръцете на “сините” за договора по трансфера.

Както още вчера стана ясно, Динамо иска бартер, в който да бъде включен Нелуц Рошу. Халфът е на едно от челните места в трансферния списък на румънците, но те искат да получат и солиден процент от следваща продажба на Ривалдиньо. От “Герена” все още обмислят това искане на Кучетата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ