Само в 7DniFutbol.bg

Левски измисли как да направи двоен трансферен удар! Пречката засега е… Ривалдо

7 Dni Futbol12.01.2018640
1

Левски се е насочил сериозно към привличането на бразилския футболист Ривалдиньо, син на легендата Ривалдо. “Сините” очакват играчът, който бе сложен официално на сергията от клуба си Динамо (Букурещ), да пристигне в София в следващите дни за преговори. За да са успешни те, от “Герена” ще трябва да убедят и Ривалдо, че преминаване в тима на Делио Роси ще е добро за сина му.

Бившият футболист на Барселона е задействал нещата по преминаването на Ривалдиньо в тим от испанската Сегунда дивисион още в края на миналата година, като му е заявил, че това е най-доброто решение за него. Ривалдиньо обаче отказал да влезе в разговори, докато не изясни бъдещето си в Букурещ, като с това обяснение е отрязъл и тим от елита на Полша.

Левски ще трябва да извади трансферна сума, за да привлече играча, който в крайна сметка не е освободен, а само е обявен за продажба от Динамо (Букурещ) със съобщение на официалния сайт на клуба. Според медиите в Румъния “сините” ще ползват Нелуц Рошу като разменна монета. Халфът не попадна в плановете на Делио Роси и така от “Герена” ще се опитат с един куршум да свалят два заека.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ