Само в 7DniFutbol.bg

Опитаха да прецакат Левски с Онгенда! Само късметът спаси “сините” да се набутат здраво, eто защо Роси разкара французина

7 Dni Futbol11.01.2018230
роси

Ервен Онгенда няма да играе в Левски, научи Дарик радио. „Сините“ се отказват от услугите на крилото по медицинска причина.

Юношата на ПСЖ има травма в коляното, която се е обадила по време на вчерашната тренировка. Направените медицински тестове показват, че Ервен Онгенда се нуждае от сериозно лечение и не е подходяща опция за трансфер, разкрива Дарик.

Футболистът ще напусне лагера на Левски в Малта, а „сините“ ще продължат да търсят играчи, които да вдигнат нивото и конкуренцията в отбора от стадион „Георги Аспарухов“. За широката общественост остава загадка кой опита да прецака Левски, пращайки им футболист с контузия.

“Ервин Онденга напуска лагера на “сините”.Футболистът беше няколко дни на проби при отбора в Малта, но ПФК Левски взе решение да освободи играча”, oбявиха официално от клуба.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ