Само в 7DniFutbol.bg

Новият таран на Левски: Не повярвах на офертата! Не ми пука, че съм бил в ЦСКА

7 Dni Futbol11.01.2018250
FB_IMG_1515670812959

Новото попълнение на Левски Станислав Костов заяви, че Серджиу Буш и Жуниор Мапуку са страхотни нападатели и предстои борба за титулярното място в отбора.

„Вече подписах договор за две години и половина. Щастлив съм, че вече официално съм футболист на Левски. Ще се боря и ще давам всичко от себе си. Надявам се да заиграя в Левски. В събота сутринта ще пътувам за Малта“, коментира Костов.

„Това е Левски и е нормално конкуренцията да бъде голяма. Буш и Мапуку са страхотни нападатели. Предстои борба за титулярното място“, добави нападателят.

„Изненада ме предложението на Левски. Разбрахме се за няколко дни. Важното е, че сега съм футболист на Левски.“

„Разделих се цивилизовано с Пирин. Искам да им благодаря, защото ми помогнаха, като ми разрешиха да отида на по-добро място. Пожелавам им успех. Надявам се Пирин да е по-напред в класирането“, продължи той.

„Нямам притеснения, че играх в ЦСКА. Тогава бях много млад. Сега съм в Левски и това е най-важното“, каза още Станислав Костов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ