Само в 7DniFutbol.bg

Звезда на ЦСКА изпуснал трансфер в Западна Европа

7 Dni Futbol10.01.2018230
ЦСКА Ботев Пловдив (18)

Продаденият от ЦСКА на американския ФК Далас Антон Недялков е допуснал грешка с решението си да пришпори трансфера зад Океана. Националът е имал сериозни опции за продължаване на кариерата си в клубове от Западна Европа, които са били готови да извадят също сериозни оферти за него.

“С Недялков нещата станаха много набързо. Нямахме желание да го продаваме, но когато един футболист иска да се развива в чужбина, не е добре да го задържаш в България. Според мен можеше да изчака до лятото, докато се борим за титлата.

Трансферът стана със съдействието на Христо Стоичков, той уреди всичко. МЛС е много сериозно първенство, с много добри футболисти, но за мен не беше сега момента за Недялков да отиде там, а след като навърши 30 години. Към него имаше интерес от добрите първенства в Западна Европа”, разкри главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ