Само в 7DniFutbol.bg

Ударен старт на 2018 г. за Локо (София)! Босът вече мисли за Първа лига и ремонти в “Надежда”, не го спират и подли удари под кръста (Снимки)

7 Dni Futbol10.01.2018570

Собственикът на Локомотив (София) – Иван Василев, обяви голямата цел, която ще преследва популярният софийски клуб. Бизнесменът заяви, че неговият отбор получава удари под кръста, но въпреки всичко оцелява. Това той стори по време на първата тренировка на Локо Сф за годината, която започна с водосвет за здраве и успех.

“Целта пред нашия отбор е само една и аз съм я обявил отдавна. Локомотив трябва да се върне там, където му е мястото – сред най-добрите. И сега има удари под кръста срещу нашия отбор, но виждате, че оцеляваме. Ще се борим с всички позволени средства да влезем в Първа лига. Надявам се това да се случи директно, а не чрез бараж. Вървим бавно, но сигурно към елита. Не виждам защо да не играем мачовете си в “Надежда”.

Тези, които ще се играят късно, ще ги проведем на “Васил Левски”. Може пък и на нашия стадион, ако сложим осветление. Мечтите са ни големи. И в момента ми е трудно с издръжката на клуба, но заедно с моя екип се справяме. Нямаме нито една стотинка задължение. Продължаваме да търсим спонсори и рекламодатели. Все пак ние сме Локомотив. Имаме много фенове. Не всички идват на стадиона, но се надявам да успеем да върнем нашите привърженици”, заяви Василев.

Тимът на Младен Додич стартира само с две нови попълнения – Исмаел Тайдер, който впечатли по време на контролата с Левски в края на 2017 г. и Алекс Боримиров, който идва като преотстъпен от “Герена”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ