Само в 7DniFutbol.bg

Акрапович иска само още едно попълнение, набелязал е българин – ясна е и целта пред Локо за пролетта

7 Dni Futbol10.01.2018130
Тренировка Локо Пловдив14

Похвално чувство за хумор демонстрира старши треньорът на Локомотив Бруно Акрапович при старта на подготовката.”И ние искаме да привлечем Фелипе Коутиньо, но нямаме пари за него”, обяви босненският специалист на първата пресконференция за Новата година, явно имайки предвид първоначалните спекулации за името на пристигналият в тима бразилец Елитон.

“Започнахме с 22 играчи, без Муса и Аяри. Имаме двама нови вратари, Елитон ще подпише днес или утре, след като бе одобрен. Двамата българи Главчев и Законов ще тренират с нас и в Турция. Карамфилов, Аврамов и Джамов са на проби. Днес е първа тренировка за тях и ще преценяваме в бъдеще.

Имаме по две тренировки в следващите дни, след това ще играем и мач. В Турция ще тръгнем с футболисти, които ще се борят за първия отбор. Няма да закриваме вече тренировките, нямаме тайни. Направихме днес това да не разконцентрираме играчите, защото не можем да свършим добра работа.

От всички нови на “Лаута” Бруно вече си избра големия любимец (Снимки на всички нови от първата тренировка на Локо)

Елитон има добри физически способности, Михалевич също. Искам да доведем Коутиньо, но нямаме тези пари. Искаме млади играчи, които да могат да се развиват.

Искам да играем 4-3-3, да имаме добър дефанзивен ред, с който също да пристискаме. Близо сме до договор с ляв бек от България, за други играчи нямаме търсения. Не знам какво става с Дино Мартинович, ръководството говори по този въпрос с него. Нека първо направим отбор, след това да мислим за целите. Искам да дадем максимума от себе си през новия полусезон“, сподели Акрапович.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ