Само в 7DniFutbol.bg

Беласица Петрич започна зимната си подготoвка с 28 футболисти

best-system-for-football-betting

Беласица стартира зимната си подготовка за пролетния дял от първенството на Югозападна трета лига в понеделник, 8 януари, след обяд на стадиона в село Кърналово.

Тимът от Петрич започна без Мартин Таушанов – преминал в ЦСКА-1948, Любо Танев – в Струмска слава (Радомир), Владимир Кабранов – в отбора на Банско, и Александър Митушев – в Германия.

Новите попълнения са Живко Димитров – за последно играл в отбор от гръцкото първенство, Слави Калчунков – за последно в Пирин Гоце Делчев, Велик Петков – ДЮШ на Пирин Благоевград.

От по-опитните състезатели останаха само вратарят Кирил Георгиев, защитниците Любомир Граминов, Марин Георгиев, Валентин Костов и Смилков, халфовете Симеон Бояджиев, Аспарух Шамкалов и Благой Таушанов. Всички останали футболисти, играли през есенния дял на първенството, както и новопристигналите, са предимно на 17-18 годишна възраст.

С това ръководството на ОФК Беласица подсказва, че ще разчита през пролетния дял от първенството именно на млади състезатели, които ще се обиграват и едва през следващото първенство 2018/2019 може да се разчита на нещо по-голяма като цел.

Футболистите бяха изведени на терена от новия старши треньор на мъжкия отбор Данаил Бачков. Той предвижда да натовари наличните футболисти в общо осем контролни срещи, както следва:

На 28 януари – срещу Септември Симитли;

На 3 февруари срещу Струмска слава Радомир, мач от турнира Петричка пролет;
На 5 февруари срещу Кариана Ерден – мач от турнира Петричка пролет;
На 8 февруари срещу отбор от Втора лига – мач от турнира Петричка пролет;
На 10 февруари срещу Беласица Струмица-Р Македония;
На 14 февруари срещу U-19 на Лудогорец Разград.

Търсят се противници за останалите две контролни срещи.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ