Само в 7DniFutbol.bg

Първо в 7DF: Трансферен шамар за ЦСКА! Тежка контузия проваля сделката с шесткратен шампион на Франция

7 Dni Futbol08.01.2018180
1

ЦСКА ще се размине с една от големите си трансферни цели за януари. “Червените” по всяка вероятност няма да успеят да привлекат гамбиеца Хасан Камара (на преден план на снимката) след тежка контузия в настоящият му тим Реймс. Лидерът в Лига 2 на Франция се раздели принудително с Юсуф Коне, който от началото на сезона бе непоклатим титуляр в лявата зона на защитата. Играчът е собственост на елитния Лил, който си го върна след травмата на кръстните връзки, която получи в първите дни на новата година. Коне ще премине медицински изследвания, за да стане ясно точно колко сериозна е контузията му и колко време ще се лекува.

От шесткратният шампион на Франция обявиха, че са разочаровани от травмата на играча, но разбират решението на Лил да прекратят наема му и сами да се погрижат за лечението.

“Бих предпочел той да остане, но в момента имаме кой да го замести. Самуел Бухур се връща след контузия, а Хасан Камара също е адаптиран към тази позиция”, коментира наставникът на Реймс Давид Гуйон.

“Червените” са готови да изчакат и до лятото за трансфера на национала на Гамбия, но това означава, че през следващите седмици ще се ориентират към ново име за левия фланг на атаката си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ