Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА с последен опит за африкански бързак! „Червените” са твърдо решени да го вземат на всяка цена

7 Dni Futbol08.01.2018160
Футболист на годината 2017 (15)

ЦСКА ще направи последен опит да привлече халфа на Реймс Хасан Камара. “Червените” имат интерес към футболиста и го следят в последните два месеца, като на първо време трансферът пропадна или поне се отложи във времето.

Дефанзивният полузащитник е сочен за заместник на Кристиян Малинов, към когото има сериозен интерес от чужбина, пише “Меридиан Мач”. Националът може да замине скоро по примера на Антон Недялков, който бе привлечен от ФК Далас.

Хасан Камара е собственост на Реймс, а през миналия сезон е играл под наем в Кретей, който е в трета дивизия на Франция. Футболистът е юноша на Тулуза, а е играл още и в Шатору.

Камара е 23-годишен и трансферната му цена се оценява на 300 000 евро от специализирания сайт transfermarkt. Ако ЦСКА не успее да привлече гамбиеца, който има френски паспорт сега, ще направи всичко възможно да го вземем през лятото. Камара получи първата си повиквателна за националния отбор на Гамбия през март 2017 година.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ