Само в 7DniFutbol.bg

Първо в 7DF: Tрансферната бомба на ЦСКА още не е гръмнала! Не е истина от какво се лишиха, за да приключи всичко през лятото

7 Dni Futbol08.01.2018300
ЦСКА - Царско село, контрола, Гриша Ганчев, Стойчо Стоилов

ЦСКА обяви третото си ново попълнение – левият бек Джеферсон Телес от Интернасионал (Порто Алегре). “Червените” написаха на сайта си, че ръководството е постигнало договорка с колегите си от Бразилия за трансфера на 23-годишният защитник, който парафира контракта си 20 часа преди началото на зимната подготовка на тима.

Джеферсон обаче все още не е собственост на ЦСКА! Бомбата с неговото привличане ще стане факт чак през лятото, съобщава бразилското издание esporte.uol.com.br.  Според информацията “червените” взимат играча под наем за 6 месеца, като договорът му ще стане постоянен през лятото и Интернасионал ще запази цели 25% от правата му след това! Тоест, една четвърт от трансферната сума, която ЦСКА ще изкара от следващ трансфер на Джеферсон, ще отиде в касата на бразилския гранд.

Интересното е, че в Бразилия през миналата година се появи и подобна информация при преминаването на Енрике Рафаел на “Българска армия”. 


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ