Само в 7DniFutbol.bg

Само в 7DF: Спас Русев реши за новия нападател на Левски! Вижте колко е готов да му дава и кой “пътник” ще освободи парите

7 Dni Futbol03.01.2018330
русев

Намирането на класен централен нападател е приоритет в селекцията на Левски. Лично собственикът Спас Русев също ще участва в избора на голаджия, който да реши проблемите на “сините” пред вратата на противника. 7DniFutbol.bg разбра, че босът на клуба е готов да даде заплата от 20 хиляди евро на точният според него и спортно-техническият щаб футболист. На “Герена” са на мнение, че това е сума, която може да се окаже висока, ако избраният играч не отговори на очакванията, но и ниска, ако бъде взето точното решение по време на трансферния прозорец.

Към момента “сините” нямат затруднения с бюджета, но от клуба ще бъде освободен Серджиу Буш. Румънецът е един от играчите, които взимат заплати от графата “високи” и след раздялата с него парите ще бъдат използвани за по-примамливо предложение към избраният нов голаджия.

На “Герена” има доста постъпили имена на офанзивни играчи от мениджъри и различни агенти. Спортно-техническият щаб действа внимателно при избора, като засега е ясно, че много от предложените им тарани са чужденци, състезаващи се в отбори от Испания и Португалия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ