Само в 7DniFutbol.bg

Само в 7DF: Ето я най-важната дата за селекцията на ЦСКА! От този ден зависи всичко!

7 Dni Futbol03.01.2018420
стойчо стоилов

ЦСКА се събира за първа тренировка в началото на следващата седмица. Стамен Белчев и помощниците му избраха “червените” да започнат подготовка на 8 януари, но почивката за спортно-техническият щаб в клуба е по-кратка. 7DniFutbol.bg разбра, че главният мениджър Стойчо Стоилов от петък започва заключителната работа по “армейската” селекция.

В дните преди Коледа на ЦСКА са предложени дузини футболисти, разглеждането на повечето от които е отложено, за да бъдат финализирани по-належащите сделки, като тази за продажбата на Антон Недялков в американския Далас, донесла 1,5 млн. долара в касата на “червените”.

Първо в 7DF: Ето я следващата трансферна цел на ЦСКА! С него започва голяма промяна в отбора

От 05.01.2018 г. Стоилов ще започне разглеждането на предложенията, с които е затрупан. Главният мениджър на “червените” е известен с това, че не прибързва в избора на играчи и през годините неведнъж е ставало ясно, че той дълго е наблюдавал набелязаните нови попълнения преди да започне офанзива по привличането им. Не е изключено и сега да се случи същото, като Стоилов предпочете да се запознае с качествата на предложените му футболисти и да пристъпи към разговори за трансфери едва през лятото.

ЦСКА търси централен защитник като допълнение към двете попълнения на левия фланг – краен защитник и крило, и таран, който да е конкурент на Фернандо Каранга.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ