Само в 7DniFutbol.bg

Първо в 7DF: Ето я следващата трансферна цел на ЦСКА! С него започва голяма промяна в отбора

7 Dni Futbol22.12.2017330
IVP_6789

ЦСКА продаде вчера Антон Недялков на американския Далас за 1,5 млн. долара, но шефовете на “червените” работят и по намирането на нови попълнения. 7DniFutbol.bg разбра, че на “Българска армия” има набелязани заместници на национала, които са следени от доста време, но преди привличането на нов ляв защитник ще бъде осъществено такова на централен бранител.

В момента Стамен Белчев разполага с трима играчи за тази позиция – капитаните Божидар Чорбаджийски и Николай Бодуров и Александър Барт. Александър Дюлгеров бе окончателно преквалифициран в десен бек и може да бъде ползван в сърцето на отбраната само в краен случай през пролетта. За да не се стига до такива ситуации обаче от “Армията” вече са дали параметрите, в които агентите, с които работят, трябва да намерят нов конкурент на Бодуров, Барт и Чорбаджийски. Най-важното за спортно-техническият щаб е бъдещото попълнение да бъде млад играч, а с това да стартира и обновяването на защитата през следващата година.

Барт и Станислав Манолев са на по 32 години, Бодуров е година по-млад, а Дюлгеров ще навърши 28 г. през април. Чорбаджийски, който имаше проблеми с контузии през последните 2 месеца и половина, е на 22, а Стойчо Атанасов е на 20. Заедно с тях и евентуалното ново попълнение през пролетта трябва да започне изграждането на подмладен защитен вал.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ