Само в 7DniFutbol.bg

Съдия №1 на 2017 г. без да се замисли каза звънели ли са му президенти на клубове и справи ли се Кабаков на “Армията”

7 Dni Futbol18.12.2017260
1

Съдия №1 на България за 2017 г. Станислав Тодоров говори пред медиите след официалната част на церемонията по награждаването му. Шуменецът получи тази ценна награда за трети път в кариерата си.

“Останах малко изненадан от наградата. Смятам, че има и доста други колеги, които също заслужаваха приза. Като цяло мисля, че направихме една добра година. Това е заслуга на труда, който положих през сезона, а и през останалите такива.  Трудно ми е да кажа кой мач ми е бил най-тежък. По принцип всички мачове са трудни. Няма лесни мачове, независимо кои отбори играят и какъв е резултатът. Работата на съдията е 90 минути и нямаме право на отпускане. Нашата цел е да допускаме колкото се може по-малко грешки, защото безгрешни хора няма.Изпращаме тежка година, но аз смятам, че освен гафове, имаше и добри отсъждания. Трябва да се работи, друго не зная какво да кажа, освен работа, работа и пак работа”, започа Тодоров и защити колегата си Георги Кабаков.

“Ние може и да сме си го коментирали помежду си, но това са си наши работи. Според мен съдиите се справиха с тази среща. Има нещо положително за съдийството ни и това е Георги Кабаков. Виждате, че той е поканен на топсеминара на съдиите в Малта, което си е едно голямо признание. Смятам, че именно той ни е топсъдията”, каза още реферът от Шумен и заяви, че Борислав Михайлов трябва да отговори на въпроса кои са президентите на клубове, които “натискат” съдиите. Без да се замисли Тодоров отсече: “На мен никой не ми е звънял, съвсем честно го казвам. Значи, ако някой знае такова нещо, нека да излезе и да го каже. Много работи се говорят, но…Истината сигурно е някъде по средата”.

“Не смятам, че има съдийски чадър над Лудогорец. Всички отбори са поставени на равни начала и съдиите се стараят да свирят това, което виждат”, завърши съдия №1 на 2017 г.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ