Само в 7DniFutbol.bg

Бивш рефер разпука шефа на съдиите заради Кабаков

7 Dni Futbol16.12.2017240
кабаков

Бившият футболен съдия Апостол Апостолов заяви, че има въпроси към шефа на българските рефери Петър Петров.

Както е известно, днес шефът на родните съдии заяви, че съдията на дербито между ЦСКА и Лудогорец – Георги Кабаков, ще бъде наказан да не свири мачове неопределено време.

“Защо най-проспериращият футболен съдия в България – Кабакoв трябва да седне на резервната скамейка за неопределено време, макар и да знае, че само заради един мач, както самия той каза ще бъде смачкан? Защо трябва да се случва всичко това, макар направил грешки, това трябва да му се отрази на кариерата? Вижте за пример господин Петров, какво правят в Европа – германският съдия, който “закла” Пари Сен Жермен в мача с Барселона в Шампионската, беше тотално защитен от съдийската комисия на УЕФА и му беше дадена висока оценка за мача.

Защо в Европа не правят жертвени агнета кадърните си съдии, а в България след всеки мач, когато не се угоди на даден военноначалник, съдиите се хвърлят на вълците?”, заяви Апостолов, цитиран от Спортал.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ