Само в 7DniFutbol.bg

Шефът на съдиите няма да е единственият, който ще изгори! БФС иска помощ от държавата да залови оказващите натиск върху реферите

7 Dni Futbol15.12.2017150
IVP_6977

Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че съдийството у нас в последната една година върви добре, като всяка една грешка се преекспонира и се превръща в огромен проблем.

“Сигурно ще има промени в съдийската комисия, а и в други. Георги Кабаков, който вчера свири ЦСКА – Лудогорец, е най-добрият съдия на България според УЕФА. След като и двата отбора са недоволни от него, или не се е справил, или всички свикнаха да се оправдават със съдиите.

Ние със сигурност не влияем на съдиите – нито аз, нито моите колеги, нито шефа на съдиите. Има 3-4 души, които натискат реферите и те се знаят кои са. Търсим помощта на държавата те да бъдат хванати и да се сложи краят на това нещо”, каза Михайлов. По повод ексцесиите от миналия месец на “Лаута” той заяви, че ще има среща с представители на държавните институции.

“Без полиция на стадионите няма как да стане, защото когато има запалянковци от този род частните охранители не всяват респект. Среща с министъра на вътрешните работи, на спорта и главния секретар на МВР ще има около нова година, инициирана от мен”, сподели Боби Михайлов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ