Само в 7DniFutbol.bg

Херо, засрами се, от тая злоба щеше да умреш! 3 неотсъдени дузпи за ЦСКА, 2 спестени червени картона за теб, измислена за теб…

7 Dni Futbol14.12.2017593
IVP_6122

Димитър Димитров преживя нещо ужасно преди години! Беше на крачка от смъртта. И когато отиде в Разград, смятахме, че е научил уроците от тази битка.

Че е забравил как преди първия финал на Лудогорец за купата в историята – на “Лазур”, беше хванал човекът с неустановен цвят на лицето Петричев, и го тресеше за реверите. Беше му бесен как отрязаха главата на неговия Черноморец в Делиормана.

Минало, заминало, казаха си хората, когато Херо цъфна край джамията!

Нищо подобно, днес Димитър Димитров показа, че нищо не е научил. Че си остава онзи неврастеник, който така и не разбра как стана шампион с Левски и…Иван Леков. Не разбра как играеше с Велбъжд в Европа. Не разбира явно и днес.

Херо бил бесен на съдията, че не изгонил Барт! О, свещена тъпота! Г-н Димитров, преди тази ситуация има дузпа за ЦСКА! Меркадо центрира топката ОТ аутлинията, а не зад нея (виж камерите) тя среща ръката на Пластун, който виновно гледа като бастун! Вместо дузпа Кабаков дава играта да продължи и се стига до ситуацията. В която първо Мисиджан държи Барт за ръката, което показаха камерите. И ПРАВИЛНОТО ОТСЪЖДАНЕ е фаул в атака на холандеца!

Г-н Димитров, който избягахте от Ловеч със сребърния комплект на вашите хазяи, ами дузпата за Лудогорец? Там НЯМА контакт! И дори коментаторите от Домусчиев ТВ го признаха. От там нататък шута на Пластун в ребата на Каранга в наказателното поле и играта с ръка на същия бастун оставяме на вашето експертно мнение.

Апропо, вашият Компаняро хваща човек за гушата няма червен картон. Мисиджан убива човек без топка няма червен картон.

Херо, недей и ти да минаваш на хапчетата на Домусчиев! Дори и това да ти е задължение по договор!

3 коментара

 • Митко Симеонов

  14.12.2017 at 22:45

  Смешника Херо!Просто си търси оправдание,хляба си брани!Прав беше вчера Белчев.Лудогорец от години не е надигравал ЦСКА! В болшинството от победите им решаваш фактор са били съдиите.Наглостта на Гела и прехвалените му моймуни е безгранична.Свикнали на помощ от съдиите при наъчалък допир се струполяват и веднага получават фаровете. Днес не БЕ по различно.И днес нашарена ЦСКА с картони а такива влизаниа сдвата крака с бутоните като на Марселиньо-нищо!Дузпата също я оставям на съвестта на Кабаков както и неотсъдените за ЦСКА.БРАВО АРМЕЙЦИ! НОЙ ДОБРИТЕ СТЕ!!!

  Reply

 • Само не разбирам, защо всички подминават ситуацията в която някакъв самозабравил се циганин бута дете подаващо токата? В цяла Европа за подобно нещо ще го съсипят!

  Reply

 • Цветослав

  15.12.2017 at 15:26

  Браво.Така трябва да се защитава ЦСКА.Всички са срещу нас,но ние ДОКАЗВАМЕ на терена.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ