Само в 7DniFutbol.bg

Ники Илиев направи всичко на мат и маскара! Наско обслужвал Ганчев в БФС, а Боби – Домусчиев! В Левски пък един си разчиствал сметките с всички

7 Dni Futbol11.12.2017270
ники илиев

Бившият футболист и директор на Левски Николай Илиев направи на мат и маскара всички водещи фигури, свързани със “сините” и БФС. Някогашният защитник заяви в Актуално студио “Дерби”, че голяма част от феновете не искат Наско Сираков да се връща на “Герена”, защото в последните години той работи срещу Левски.

“Наско трябва да каже така ли е това и защо защитава интересите на Гриша Ганчев в БФС! Боби Михайлов искам да го попитам – ти кукла на конци на Кирил Домусчиев ли си?!”, каза Илиев, но най-много го отнесе изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов, който бе обвинен, че си разчиства сметките с определени хора в клуба и назначението му е голяма грешка, наред с избора на Елин Топузаков и Николай Митов за треньори на “сините”.

“В Левски има един човек, който се опитва сам да управлява клуба и си разчиства сметките с всички, които пречат -този изпълнителен директор пречи, той отстранява всеки, който не му е угоден. Неговото назначение е една от грешките на Спас Русев”, категоричен беше Ники Илиев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ