Само в 7DniFutbol.bg

Ето го първият, който обяви, че ще работи с Любо за свалянето на Боби! Двамата искат да изхвърлят Венци, Домусчиев и Ганчев от БФС!

7 Dni Futbol11.12.2017151
любо пенев

Публично стана ясно първото име от екипа, с който Любослав Пенев ще работи по своята кандидатура за спечелеване на президентските избори в БФС. БФС е поканил лично бившият юрист на ЦСКА Радостин Василев, като юристът сам разкри пред Канал 3, че е приел предложението, което е дошло миналата неделя.

“Приех, защото съм изключително за алтернатива на това управление. Считам, че той може да събере хора, с които да направи видима промяна. Познавам част от екипа, но не съм човекът, който да ги обявява. Поел съм ангажимента да му съдействам юридически и той трябва да се чувства спокоен по отношение на документите”, обяви Василев. Той разкри, че двамата са на едно мнение относно фактът, че в Изпълкома на централата не трябва да влизат президенти на клубове. В момента част от висшия ръководен орган са президентът на Славия Венцеслав Стефанов, собствениците на Лудогорец и ЦСКА Кирил Домусчиев и Гриша Ганчев, както и Марин Митев, който е силният човек в Черно море.

“Oбсъдихме някои мои възгледи относно администрирането на БФС, административните документи, участието на собственици на клубове в Изпълкома, издаването на актове от комисите на БФС , обжалваемостта им КАС – неща, които са в моята сфера и считам, че трябва да бъде приета юрисдикцията на КАС, че не трябва да има президенти и собственици на клубове в Изпълкома. Това е виждане и на Любо Пенев. С други хора той говори за детско-юношески футбол и националния отбор. Считам, че той още не е готов напълно със своите идеи, но пък някои хора 12 години не успяха да формулират своите”, захапа за финал сегашното управление на Борислав Михайлов Радостин Василев.

Какво още каза юристът за кандидат-президентската кампания на Любослав Пенев вижте във видеото:

коментар

  • Стояновия

    12.12.2017 at 11:18

    В БФС трябва да си участват собствениците на големите български клубове. Нормално е и е препоръчително.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ