Само в 7DniFutbol.bg

Споразумение между Дунав и Левски! Остава само БФС да го обяви официално

7 Dni Futbol11.12.2017250
дунав левски вутов диян димов

Ръководствата на Дунав и Левски постигнаха разбирателство за изтегляне на мача помежду им от 1/4-финалите за Купата на България за по-ранен час. Двубоят бе предвиден за 17:30 ч. в петък в Русе, но двата клуба са поискали срещата да започне в 16:30 ч. За това информираха официално от Дунав, като промяната предстои да бъде официално обявена и от БФС.

„Драконите“ пускат билети за предварителна продажба от утре /12 декември/. Билетите ще бъдат с цена от 5 лв, като за този мач няма да може да бъдат ползвани никакви отстъпки.

Пропуските ще могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 3 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе – в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; и в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/. В петък билети ще може да бъдат закупени единствено от касите на Градски стадион Русе, които отварят в 14:00ч, а публиката ще бъде допусната на стадиона след 15:00ч.

Пропуски за мача ще бъдат продавани до 60 мин. от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 мин. от старта на мача. Хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.

ФК „Дунав“ Русе напомня, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно.

За централната трибуна билетите ще са с цена 20 лв. и ще се продават само в магазин „SportLic”.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ