Само в 7DniFutbol.bg

Край! Авиаторите направиха пресконференция, за да обявят: Нямаме шанс да сме ЦСКА!

7 Dni Futbol11.12.2017251
авиатори газдов

Аматьорският ФК ЦСКА 1948 официално се отказа от това да убеждава, когото и да било, че е наследник на фалиралият ПФК ЦСКА АД. Клубът, в чието ръководство се разпорежда синът на счетоводителката на Лудогорец, не успя да намери начин да заобиколи изискванията за участие в конкурса за базите на “Българска армия” и Панчарево!

Авиаторите признаха, че не могат да отговорят на условията, определени от Министерството на спорта и не могат да участват в търга. Припомняме, че при обявяването на изискванията те бяха категорични, че ще бъдат един от претендентите за “Армията” и Панчарево, за да докажат, че са истинският наследник на ЦСКА. След като не могат да го направят, Авиаторите, наричани още ФК Лудогорче 1948, на практика се отказват и от битката да доказват, че не са подопечни на Разград и са водени от чисто “армейски” идеали.

Всичко това се случи на специално организирана пресконференция, на която отказът бе официално обявен.

коментар

  • Bonka Tsokova

    12.12.2017 at 9:07

    Е, нали имахте американски спонсор. Сега чакаме той да ви купи парче земя около София и да ви построи най-красивия стадион не само у нас, а и на Балканите, както сами обявихте, смотаняци!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ