Само в 7DniFutbol.bg

Дясната ръка на Русев с тежка равносметка за Левски – обяви, че напрежението върху Роси и съблекалнята е огромно (Видео)

7 Dni Futbol11.12.201750
красимир иванов обертан

Изпълнителният директор на “Левски” Красимир Иванов заяви, че за тима и ръководството 2017-а година е била трудна и изпълнена с много промени.

“Годината не беше от най-лесните. Имаше много промени и новости при нас. За съжаление те не са съпътствани с успехите, които привържениците очакваха. Така че, поглеждайки назад, това е една година на промени и трудности. Следващата се надяваме да видим повече качество от страна на отбора, повече победи и повече радости за привържениците”, заяви той.

Равенството срещу “Славия” в последния кръг на шампионата за годината притеснява Иванов, но в клуба вече гледат напред. На 15 декември “Левски” излиза срещу “Дунав” в мач от турнира за Купата на България.

“Победата за нас срещу “Дунав” е задължителна, така че напрежението е върху играчите. Преди няколко седмици постигнахме добра победа в Русе, така че се надявам да можем да го повторим”, категоричен е той.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *