Само в 7DniFutbol.bg

Официално първо в 7DF: Делото на ЦСКА срещу УЕФА в два дни! Ето ги датите след, които ще е ясна съдбата на “червените” (Снимка)

7 Dni Futbol06.12.2017290
кас

След 50 дни ЦСКА ще има ясна представа получава ли отново правото да играе в европейските клубни турнири! Това се разбира от официално съобщение на сайта на Спортния арбитражен съд (КАС) в Лозана, Швейцария. Там се появиха всички дати за декември и януари, когато ще са изслушванията по различни дела.

ЦСКА ще атакува по същество забраната на УЕФА на 23 и 24 януари. “Червените” бяха изхвърлени от Лига Европа 10 минути преди жребия за предварителните кръгове и веднага след това стартираха съдебния си спор срещу европейската футболна централа.

Изходът от делото ще бъде обявен броени дни след изслушването, така че в началото на месец февруари 2018 г. ще има официална яснота по въпроса ще се завърне ли догодина ЦСКА в Европа или “червените” ще изтърпят пълното си наказание до лятото на 2019 г.

Припомняме и, че до 10 януари ще бъде подписан договорът за наем на стадион “Българска армия” и базата в Панчарево.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ