Само в 7DniFutbol.bg

Бомба в 7DF! Eто ги руснаците, които предизвикаха всичко! Кюстендилеца пипна единият пръв и направо го размаза (Снимки и видео)

7 Dni Futbol27.11.20175410
Локо ПЛ-ЦСКА 29

Руснакът Максим Тук е човекът, който предизвика масовото меле на “Лаута” между феновете на Локо Пд и ЦСКА. Той започна провокацията от пистата на стадиона, която доведе до нахлуването на двете агитки и 7DniFutbol.bg за първи път ще ви покаже как изглежда той.

Вярно, след като първи го хвана лидерът на сектор “Г” Иван Велчев – Кюстендилеца, но въпреки кръвта по лицето му, Тук не може да бъде сбъркан. Личат си явната болка и сълзите на руския хулиган след срещата му с “червения” тартор, който го приклещи зад треньорската скамейка на домакините.

След 90-та секунда на видеото пък ясно се вижда сблъсъкът между Тук и Велчев, от който руснака е измъкнат от свои другари.

Другият руснак, който е сподвижник на Тук от Спартак (Москва), също е уловен от нашите фоторепортери, но самоличността му засега остава неизяснена.

 

 


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ