Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА ще се готви в Испания за тежките битки през пролетта

7 Dni Futbol21.11.2017100
ЦСКА Ботев Пловдив (17)

На 99% вече е сигурно, че ЦСКА ще проведе зимния си лагер в Испания. Ръководството на клуба е разгледало няколко оферти, които са включвали подготовка както на Пиренейския полуостров, така и в Турция.

Представители на армейците пътуваха до югоизточната ни съседка, където на място се запознаха с няколко хотела.

В крайна сметка шефовете на червените са преценили, че най-добрите условия са в Испания. Почти сигурно лагерът през тази зима ще е на същото място като преди година – в Марбея. Вече се уточняват последните детайли около подготовката и макар договор да не е подписан официално, това се очаква да стане факт в близките няколко дни.

Агенцията, която урежда лагера в Испания, ще се погрижи и за това ЦСКА да се изправи срещу реномирани съперници в приятелски срещи. Преди година армейците играха с Локо (Москва), Рубин (Казан), Динамо (Киев), корейския Сувон и датския Съондерийске. Подготовката в Испания ще продължи около 20 дни и ще стартира в средата на месец януари.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ