Само в 7DniFutbol.bg

Асен Букарев отсече: Планът ми се казва Левски, целите пред клуба са ясни

7 Dni Futbol17.11.20172400
_49T1261

Асен Букарев, който от вчера е мениджър и координатор на спортно-техническата дейност на Левски, коментира пред телевизията на “сините” новата си длъжност. Доскорошният асистент на Делио Роси заяви, че като спортист не бяга от предизвикателствата и допълни, че се надява да оправдае гласуваното му доверие.

„Чувствам се отлично. Работя за най-големия и обичан клуб. Място, на което се чувствам прекрасно. Ние спортистите не бягаме от предизвикателствата. Надява се да оправдая доверието“, започна Букарев.

„Целите са свързани с развитието и успеха на клуба. Няма личен план за мен. Има общ план и се казва Левски. Откакто господин Русев ме покани да поема тази длъжност, на плещите ми ляга голяма отговорност. Целите са ясни. От общи ще преминем към по-частни и детайлни, краткосрочни, дългосрочни, и ще следваме начертания път“, продължи новит ръководител на „Герена“.

„Надявам се бъдещето да е светло и да постигнем целите заедно. Успях да се запозная с част от характера и философията на Делио Роси. Много сериозен и опитен човек. Ще се опитам да помогна, за да постигнем целите пред първия отбор“, добави Букарев.

„Феновете трябва да знает, че както те обичат отбора, така и ние не можем без тях. Обичаме ги, уважаваме ги и не можем без тях. Единствено това. Няма случай стадионът да е бил пълен и Левски да не е постигнал успех. Не говоря за победа, а като цяло, говоря за истински успех – атмосфера, обединеност, добра игра, воля, резултатност. Надявам се стадионът да става по-пълен, хората да се върнат. Ние ще се постараем да осигурим добри условия. Не да идват само мъже или жени, а цели семейства“, завърши новият мениджър на Левски.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ