Само в 7DniFutbol.bg

Ботев с почти всичко най-добро срещу ЦСКА! Белия респектиран от “червените”, каза как отборът му ще гони добър резултат

7 Dni Futbol16.11.20174020
белия

Старши треньорът на “Ботев” Николай Киров сподели очакванията си за предстоящото гостуване на ЦСКА. 42-годишният специалист заяви, че очаква тежък двубой на ст. “Българска армия”, в който “жълто-черните” ще опитат да неутрализират силните и да се възползват от слабите страни на противника.

“Предстои ни гостуване на един от най-добрите отбори в България. С представянето и резултатите си до момента ЦСКА доказва, че разполага с много стойностен състав, както като индивидуалности, така и като колектив. Със сигурност ще ни бъде много тежко, но ще опитаме да покажем най-доброто, на което сме способни и да се приберем в Пловдив с добър резултат”, коментира Киров.

“Съперникът има много силни страни, като нашата задача ще бъде да ги неутрализираме. В същото време, като всеки отбор и те имат своите слаби места. Надявам се, че сме успели да ги разучим добре и да се възползваме от тях. За да се случи това обаче, трябва да бъдем изключително концентрирани и дисциплинирани през целия двубой”, допълни наставникът на “канарчетата”.

След присъединяването към тима на националите Тодор Неделев и Серкан Юсеин, Киров разполага с всички свои състезатели за срещата на ст.”Българска армия”.За двубоя в събота той няма да може да разчита единствено на наказания за един мач Пламен Димов.

След тренировката в четвъртък футболистите минаха възстановителни процедури, а в петък от 15:00 ч. “Ботев” ще проведе последното си занимание преди мача. Веднага след него отборът пътува за София, където ще бъде на режим преди срещата.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ