Само в 7DniFutbol.bg

Антони Здравков е категоричен: Ще гоним до край второто място

7 Dni Futbol14.11.2017800
_49T0068

Селекционерът на младежкия национален тим на България Антони Здравков обяви след днешната домакинска победа с 3:1 над аутсайдера Черна гора, че трикольорите ще се борят за второто място в групата. В момента то се заема от Словения (10 т.), а нашите са с пет точки от пет изиграни двубоя.

“Изключително важен първи гол. През първото полувреме бяхме доста припряни и тромави. Липсата на победи и точки си каза думата. След гола показахме, че имаме скорост и можем да играем футбол.

През първото полувреме черногорците имаха положения, но вратарят и защитниците се справиха на ниво. Бяха се слели две неща – прегаряне и притеснение. Мачовете с Казахстан като игра се получаваха, но не и като резултат. Днес се представихме добре и като игра, и като резултат.

Играта за второто място продължава. Въпросът е да печелим мачовете до края. Първото място е предопределено.Франция е най-класният отбор и вчера спечели гостуването си на втория Словения с лекота. Всички други сме равностойни.

Тези, които играят повече в клубовете си, играят по-добре, а и се чувстват физически по-добре. Играят с повече увереност”, коментира Здарвков след първия успех в квалификациите.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ