Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА е виновен! Но защо Ботев и Локомотив са срещу своите, а не срещу Лудогорец?!

7 Dni Futbol08.11.201722490
ботев фенове бултраси

ЦСКА излезе с писмо, в което обяви, че заедно с още 4 клуба е против съществуването на “аквариума” за гости на “Лудогорец Арена” в Разград. 2 часа по-късно пловдивските Ботев и Локомотив обявиха, че не са подписвали писмото на “червените” и се разграничиха от него. Въпросът е защо? Защо Ангел Палийски и Кузман Маринков не посмяха да застанат не зад ЦСКА, не зад феновете на “червените”, на Етър и Берое, които са другите два посочени клуба, а зад своите собствени привърженици?! “Жълто-черните” и “черно-белите” не заслужават ли да подкрепят любимците си като нормалните хора, а не зад някакъв плексиглас, който пречи на терена да се чува всички идващо от гостуващата агитка?! На кого е неудобно това?!

Защо е нужно Ботев и Локомотив да не искат по-добри условия за своите собствени привърженици, които страдат достатъчно и на собствените си стадиони?! На “Лаута” трибуна “Бесика” е изградена от винкели и железа, собственикът Христо Крушарски обещава скоро да има чисто нов сектор, който да е дом на “черно-белите”! Дано! Има ли общо официалното разграничаване на Локомотив с това, че следващият им мач е точно срещу Лудогорец?!

На “Коматево” бултрасите са затворени зад заграждение идентично на това в Разград! Защо според шефовете на клуба феновете трябва да са като риби в аквариум и в Делиормана?! Заради това, което се шушука под сурдинка за мачовете за Купата и Суперкупата ли?! Всички се сещат какво е то! Заради интереса към пореден футболист на Ботев от страна на Лудогорец ли?! Заслужава ли това да не застанеш зад собствените си фенове?!

Действията на ЦСКА не са за оправдане. “Червените” са подписали два клуба, от които не са получили официално съгласие за това писмо, но едва ли са очаквали, че те ще се възпротивят. Желанието за премахването на “аквариума” не е на Гриша Ганчев, Пламен Марков или Милко Георгиев. Това е нещо, което феновете на всички клубове у нас искат и е редно то да бъде подкрепено.

Защо не са подписани и останалите 8 тима от Първа лига също е въпрос, който си заслужава да бъде зададен. Успокои ли ги изявлението на Ангел Петричев, че “аквариумът” ще бъде срутен? А това, че директорът на разградчани заяви, че и на новата трибуна ще има средства, осигуряващи безопасността на феновете, каквито бяха решетките предшестващи плексигласа?!


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ